Halkbank'tan emeklilere promosyon müjdesi! 20.000 TL ödeme yapılacak

Emeklilerin Aralık ayı maaş promosyonu rakamları için bankalardan beklenen güncellemeler peş peşe gelmeye devam ediyor. Bazı bankalar ay başında hemen...

Halkbank'tan emeklilere promosyon müjdesi! 20.000 TL ödeme yapılacak

Emeklilerin Aralık ayı maaş promosyonu rakamları için bankalardan beklenen güncellemeler peş peşe gelmeye devam ediyor. Bazı bankalar ay başında hemen yeni kampanyalarını açıklarken bazı bankalar ise rakiplerinin açıklayacağı rakama göre pozisyon almak için açıklanacak yeni kampanya duyurularını beklemeye kalmada karar vermişti. Açıklanan kampanyalar arasında bankalar artık net promosyon tutarını sabit tutarken bunun yanına ek promosyon desteklerini sunmaya başladılar. Bu kampanyalardan biride Halk Bankası tarafından açıklandı. Halkbank emekli maaş promosyonu rakamı için Aralık ayına özel olarak hem net maaş promosyonu hem de emeklilere özel ihtiyaç destek kredisi açıklandı.

HALKBANK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU ARALIK 2022 KAMPANYASI AÇIKLANDI!

Halk Bankası emeklilere maaş promosyonu konusunda rakamlarını Kasım ayında güncellemiş ve SGK tarafından açıklanan rakamlar sonrasında kendi rakamlarını da yükseltmişti. Halk Bankası tarafından başlatılan kampanyada emekliye ödenen maaş promosyonu rakamları: 3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL, 3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL, 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL olacak şekilde ödenmeye başlanmıştı.

HALKBANK EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ BAŞLANDI! 

Emeklilere özel promosyon paketine ek olarak ihtiyaç kredisi paketi de devreye alındı. Halk Bankası emekli ihtiyaç kredisi paketinde 20 bin liraya kadar limit tanımlandı. Maaşını Halkbank şubelerine taşıyan emeklilere özel olarak açıklanan Mutlu Emekli ihtiyaç kredisi paketi kredi faiz oranı yüzde 1,55 olarak açıklandı. En düşük emekli promosyonu rakamı için açıklanan 3 bin liralık rakama 15 bin liralık kredi desteği eklendiği takdirde ödenen en düşük emekli maaşı promosyonu 18 bin liraya yükselmiş oldu. Halk Bankası emekli maaşı promosyonu kampanyası Aralık ayı sonuna kadar devam edecek. 36 ay vadeli 15 bin TL ihtiyaç kredisi paketinden yararlanan emeklilerin aylık taksit ödemeleri ise 582,60 TL olarak gerçekleşecek. Toplam kredi ödemesi ise 20 bin 973,60 TL olarak gerçekleşecek.