Hepsiburada'nın 11 Kasım indirimlerine Konya damgası

Hepsiburada'nın Efsane Kasım indirimleri satış rakamlarını havalara uçurdu. ilk 11 gününde yaklaşık 15 Milyon adet ürün satışı yapıldı. Konya'da listede üst sıralarda yer aldı

Hepsiburada'nın 11 Kasım indirimlerine Konya damgası

Hepsiburada platformu üzerinden satış yapan işletmeler, Efsane Kasım'ın ilk 11 gününde yaklaşık 15 Milyon adet ürünü müşterileriyle buluşturdu. En büyük satış artışı moda, ev ürünleri ve aksesuar kategorilerinde gerçekleşti. Ertelemeli ve taksitli ödemeye yoğun ilgi gösterildi.

Kullanıcılar özellikle moda, ayakkabı ve çanta, ev-yaşam, kozmetik, aksesuar kategorilerinde toplamda yaklaşık 15 milyon adet ürünü Hepsiburada üzerinden sipariş etti. Bu alışverişlerde öne çıkan ürünler arasında sweatshirt, çorap, t-shirt ve cilt bakım ürünleri yer aldı.

Konya, "Şimdi Al Şubatta Taksitle Öde" teklifine büyük ilgi gösteren illerden biri oldu. En çok sipariş alan 6. il olan Konya'da 1-11 Kasım arasında yapılan toplam siparişlerin yaklaşık yüzde 80'i taksit, yüzde 30'u ise erteleme avantajlarıyla gerçekleşti.

Konya'da özellikle kışlık ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerin moda kategorisine gösterdiği ilgi dikkat çekti. Ayrıca, Efsane 11.11 indirimlerinde gözlük ve saat gibi aksesuarları tamamlamak isteyen kullanıcılar da yoğun ilgi gösterdi.

Teknolojik ürünlere ve küçük ev aletlerine Konyalı tüketicilerin de talebi arttı. Ev alışverişi yapanlar tava, bardak ve yastık gibi ürünleri tercih ederken, yerli kozmetik markaları da Konyalı müşteriler tarafından tercih edilen markalar arasında yer aldı.

Hepsiburada'nın "Efsane Kasım" kampanyaları, Efsane Premium Günleri ve Efsane Cuma indirimleriyle Kasım ayı sonuna kadar devam edecek. Konyalı tüketiciler, bu süre zarfında avantajlı alışveriş fırsatlarından yararlanmaya devam edebilecekler.