İş Bankası'ndan kaçırılmayacak kredi fırsatı! Düşük faizle 200.000 TL ödenecek

2023 yılı yaklaşırken bankalar peş peşe kredi kampanyalarını açıklamaya başladılar. İş Bankası tarafından yapılan duyuruda yeni yıl kredisi duyuruldu....

İş Bankası'ndan kaçırılmayacak kredi fırsatı! Düşük faizle 200.000 TL ödenecek

2023 yılı yaklaşırken bankalar peş peşe kredi kampanyalarını açıklamaya başladılar. İş Bankası tarafından yapılan duyuruda yeni yıl kredisi duyuruldu. 200 bin TL'ye kadar kredi dağıtmaya başladığını duyuran İş Bankası cazip faiz şartlarıyla da dikkat çekiyor. Banka tarafından sağlanan krediden sadece banka müşterileri değil, herkes yararlanabilecek. İş Bankası'nın resmi internet sitesi tarafından yapılan duyuruda kredi paketiyle ilgili olarak şu bilgiler paylaşıldı. İşte krediye ilişkin tüm detaylar.

Anında Yeni Yıl Kredisi Nedir?

Anında Yeni Yıl Kredisi, 200.000 TL'ye kadar olan tüm nakit ihtiyaçlarınızı size özel faiz oranları* ile anında karşılayabileceğiniz pratik bir bireysel kredidir. Kredi tutarı 100.000 TL üzerinde olan krediler için vade 12 ay ile, 50.000 TL – 100.000 TL’ye kadar (100.000 TL dahil) olan krediler için vade 24 ay ile sınırlı olup 50.000 TL ve altındaki kredilerde azami 36 ay olarak uygulanmaktadır. *Kişiye özel uygulanacak faiz oranı müşteri özellikleri, kredi tutarı, kredi vadesi ve diğer kredi bilgilerine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Anında Yeni Yıl Kredisi Nasıl Alınır?

Şubeye gitmeden kredi çekmek artık çok kolay! İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden Anında Yeni Yıl Kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi başvurunuzun onaylanması halinde, çektiğiniz kredi tutarı İş Bankası'ndaki vadesiz hesabınıza anında aktarılır.

Anında Yeni Yıl Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Anında Yeni Yıl Kredisi başvurusu için; İşCep > Krediler > Kredi Başvurusu Yap > Anında Kredi veya Başvurular > Krediler > Anında Kredi İnternet Şubesi > Kredilerim > Anında Kredi veya Başvuru-Ürünler > Anında Kredi Bankamatik > Diğer İşlemler > Başvurular > Anında Kredi adımlarını takip edebilirsiniz.

Anında Yeni Yıl Kredisi Başvurusu için Gerekenler

Anında Yeni Yıl Kredisi başvurunuzu İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden 7/24 dilediğiniz zaman hızla ve güvenle yapabilir, başvurunuzun onaylanması durumunda şubeye gitmenize gerek kalmadan kredi kullanmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz.**Kredi başvurunuz, gerek duyulması halinde kredi başvurusu yaparken seçeceğiniz hesabınızın bağlı olduğu İş Bankası Şubesi’ne detaylı değerlendirilmek üzere aktarılabilir. İş bankası tarafından sağlanan bu krediden yararlanmak için bankanın herhangi bir şubesini de ziyaret edebilirsiniz.