İŞKUR duyurdu! 13.725 TL maaş imkanıyla zabıta ve itfaiyeci alımı başladı

İŞKUR tarafından yayımlanan yeni ilanda KPSS ve ikamet şartı olmadan yeni zabıta personeli alınacağı belirtildi. İŞKUR'un ardından bir alım haberi...

İŞKUR duyurdu! 13.725 TL maaş imkanıyla zabıta ve itfaiyeci alımı başladı

İŞKUR tarafından yayımlanan yeni ilanda KPSS ve ikamet şartı olmadan yeni zabıta personeli alınacağı belirtildi. İŞKUR'un ardından bir alım haberi de Çanakkale Belediyesi'nden gelince vatandaşlar başvuru şartlarını araştırmaya başladı. Peki, zabıta ve itfaiye eri alımı başvuruları ne zaman başlıyor, kimler başvurabilecek? Merak edilen soruların yanıtı haberimizde...

ÇANAKKALE'YE 5 ZABITA, 9 İTFAİYE ERİ ALIMI

Çanakkale Belediyesi'nin yaptığı açıklamada beşi zabıta, dokuzu itfaiye eri olacak şekilde toplam 14 personel alınacağı belirtildi. Alımlar için 2022 KPSS sınavından minimum 60 ve üzerinde alan herkes başvuru yapabilecek. Başvurular İŞKUR'dan alınacak.

ŞANLIURFA'YA 3 ZABITA ALIMI

Şanlıurfa Suruç'a kadın ve erkek toplam üç zabıta alınacak. KPSS P3 puanı minimum 60 olan herkes başvuruda bulunabilecek. Başvuru işlemleri 19 Aralık'ta başlayacak.

ANTALYA'YA 2 ZABITA ALIMI

Antalya Akseki Belediyesi'nin yayınladığı ilanda biri kadın biri erkek olacak şekilde iki zabıta memuru alınacağı belirtildi. Alım için başvuru işlemleri 9 Ocak 2023'te başlayacak.

ZABITA MAAŞLARI NE KADARDIR?

Şuan zabıtaların aldığı en düşük maaş 13.720 TL, en yüksek maaş da 25.060 TL'dir.

İTFAİYECİ MAAŞLARI NE KADARDIR?

Şuan itfaiyecilerin aldığı en düşük maaş 8.710 TL, en yüksek maaş da 10.890 TL'dir.