Skywell Türkiye'den 15 Ülkeyi Denetleyecek! Önemli Bir Sorumluluk Üstlenecekler!

Çin kökenli elektrikli araç üreticisi Skywell, ülkemizde önemli bir görev üstleniyor. Markanın Türkiye temsilcisi olan Ulu Motor'a göre Türkiye, 15 ülkenin distribütörlüğünden ve yönetiminden sorumlu olacak.

Skywell Türkiye'den 15 Ülkeyi Denetleyecek! Önemli Bir Sorumluluk Üstlenecekler!

Skywell Türkiye CEO'su Mahmut Ulubaş, "Bulgaristan'dan Avusturya'ya uzanan güzergahta Gürcistan, Bosna Hersek, Makedonya, Arnavutluk ve Çek Cumhuriyeti olmak üzere toplam 15 ülkenin yönetim ve dağıtımını yapıyoruz. Ayrıca Ulubaş, 2023 yılına kadar Türkiye'deki mevcut 8 satış noktası sayısını ikiye katlayarak 20'ye çıkarmayı planladıklarını açıkladı.

Mahmut Ulubaş Açıklama Yaptı

Ulu Motor'un Türkiye'de temsilciliğini yaptığı Çinli otomobil üreticisi Skywell, Türkiye'nin 15 ülkenin distribütörlüğünü ve yönetimini devraldığını bildirdi. Skywell Türkiye CEO'su Mahmut Ulubaş, "Bulgaristan'dan Avusturya'ya giden hatta Bosna Hersek, Makedonya, Slovenya, Slovakya, Gürcistan, Arnavutluk ve Türkiye'nin de aralarında bulunduğu toplam 15 ülkeye işletme ve dağıtım hakkı verildi. Artık Skywell Europe'un internet sitesi ve sosyal medya sorumlusu biziz” ifadelerini kullandı.

20183.jpg

Mahmut Ulubaş, Makedonya ve Çekya'da bölgesel distribütörlük belirlediklerini belirterek, "Bu konuda hızla yapılanmamızı tamamlıyoruz. 2023'ün ilk altı ayında oradaki distribütörlük anlaşmalarını bitirdik, Skywell satış ve satış sonrası operasyonunu kurduk. Benzerini Türkiye'de yaptık ve orada satmaya başladık. Hala bu ülkelerde distribütör arıyoruz" dedi. Geçen yıl Mart ayında Türkiye'de satışa başlayan otomobil üreticisinin ilk yılında 2 binden fazla sipariş aldığını kaydeden Ulubaş, 2023'te satış noktası sayısını 8'den 20'ye çıkaracaklarını sözlerine ekledi.

Yüksek Menzil Performansı Dikkat Çekti

Skywell simülasyonlarına göre, tam şarjlı bir içten yanmalı araç, tam dolu bir benzin deposuyla aynı mesafeyi kat edebiliyor. Erişilebilir bir elektrikli eSUV, Skywell ET5 modeli, şehrin sokaklarında size eşlik etmeye hazır. Model, sınıfındaki yüksek menzil performansı ve ayırt edici onlarca özelliği ile dikkat çekiyor. Skywell modeli, üst düzey iç donanım ve konfor seviyeleri ile donatıldığından, şehir içi ve şehir dışı seyahatleriniz artık çok daha keyifli olacak. Bazı Skywell versiyonlarının 12,8 inç dokunmatik ekranla geldiğini de vurgulayalım. Skywell'in modelleri, en etkili sürüş deneyimini sağlamak için yapılmıştır. Skywell modellerinde aktif ses kontrolü, anahtarsız giriş, birinci sınıf surround ses sistemi, akıllı otomatik park asistanı, otomatik pilot ve çok daha fazlasını bulacaksınız.