TEB 30.000 TL kredi veriyor! 3 ay ertelemeli ödeme imkanı sunuluyor!

TEB yeni kredi kampanyası ile karşımıza çıktı. TEB'den gelen açıklamaya göre toplamda 30.000 TL'lik kredi desteği sağlanacak. Vatandaşlar 3 ay ertelemeli olarak bu imkandan yararlanabilecek.

TEB 30.000 TL kredi veriyor! 3 ay ertelemeli ödeme imkanı sunuluyor!

Banka, kredi ihtiyacı olanlara özel bir fırsat sağladı. 30.000 TL düşük faizli kredinin erteleme seçeneği de bulunuyor. 3 ay ertelemeli kredi koşulları nelerdir Acil bir krediye ihtiyacınız varsa TEB kredi başvuru detayları paylaşılmaktadır.

PARAYA SIKIŞTIYSANIZ TEB'DEN KREDİ TEKLİFİ GELDİ! İHTİYACI OLANLARA 30 BİN TL KREDİ HESABINIZDA!

TEB, müşterilerine sunduğu kredi seçenekleri ile tanınmaktadır. Bu nedenle, bu kredi kampanyası kapsamında tüketici borçlularına önemli teklifler sunulmuştur. 30.000 TL kredi vadesi açıklandı. Uygulamada kolay ödeme seçenekleri ve müşteri odaklı bir plan belirtilmiştir. Burada bir krediye nasıl başvuracağınız, faiz oranlarını, ödeme yöntemlerini ve daha fazlasını öğrenmekle ilgili soruların yanıtlarını bulacaksınız.

tl-4.jpg

TEB 3 AY ERTELEMELİ KREDİ VERİYOR

TEB'in 3 ay vadeli kredisi müşteriler tarafından olumlu karşılandı. Çünkü kredi teklifine baktığınızda doğrudan borcu kapatmak zorunda değilsiniz. Erteleme hakkınızı kullanabilirsiniz. TEB'in sunduğu birçok fırsattan yararlanırken faiz oranlarını da kaçırmamak mümkün değil. Faiz oranları müşterilere özel faiz oranları belirlemektedir. Bu noktada Findeks notlarının da önemli olduğunu unutmayın. Kredi değerliliğiniz ve bankanızın müşterilerine göre yapılan değerlendirmeler faiz kararlarınızı etkileyecektir.

tl-6.jpg

36 AYDA ÖDEYEBİLİRSİNİZ

30.000 TL'lik TEB kredisini 3 ay erteleme ile 36 ayda ödeme seçeneği bulunmaktadır. Dolayısıyla kredi işlemlerinde bu detay gözden kaçmaz. Burada bir kredi alabilir veya sorunsuz ödemeleri başlatabilirsiniz. SMS ile başvurabilirsiniz. Ayrıca dijital ve mobil bankacılığı kullanarak da kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.