Threads'in Web Sürümü Daha Fazla Güncelleme Alacak

Meta, Threads uygulaması web'e taşıyor. Web sürümün üzerine daha çok ilgi gözterilecek

Threads'in Web Sürümü Daha Fazla Güncelleme Alacak

Yakın zamanda yapılan bir duyuruda Meta, Threads uygulamasının tamamen işlevsel ve yetenekli bir web sürümünü başlatmaya hazırlanıyor. Bu güncelleme ile kullanıcılar gönderi paylaşabilecek, diğer gönderilerle etkileşime girebilecek ve beslemelerine bakabilecekler. Önümüzdeki birkaç gün içinde kullanıma sunulması planlanıyor.

Bu noktaya kadar, kullanıcılar yalnızca birinin profiline bakabilmekle sınırlıydı. Bir gönderiyi beğenme ya da yeniden paylaşma olanağı bulunmuyordu. Threads bu sorunların üstesinden gelmek için daha yeni bir web sürümü geliştirdi.

Başlangıcından bu yana, Temmuz ayında Meta tarafından sunulan ters kronolojik Takip beslemesi dışında web desteği için kullanıcılardan önemli bir talep geldi.

Masaüstü kullanıcılarını yakalayamamak Threads için önemli bir dezavantajdı. Threads, uygulama tarihinin en hızlı büyüyen platformu olmasının ardından günlük aktif kullanıcı sayısında ciddi bir düşüş yaşadı. Threads'in lansmanından sonraki birkaç gün içinde aktif kullanıcılarının %80'ini kaybettiği bildirildi.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg daha önce Threads'in önümüzdeki birkaç hafta içinde arama ve web ekleyeceğini söylemişti. Ekibin önümüzdeki haftalarda web uygulamasına daha fazla özellik ekleyeceği bildiriliyor.

Yeni özellik ve yeteneklere rağmen, web kullanıcıları henüz profillerini düzenlemek veya Instagram DM'lerine (doğrudan mesajlar) bir ileti dizisi göndermek gibi belirli şeyleri yapamayacaklar. Threads ekibi, web deneyiminin şu an itibariyle Threads mobil uygulamasıyla tam bir uyum içinde olmayacağını söyledi.