THY KPSS Şartsız İşçi Alımı Yapacak! Hızlı Olursanız İşiniz Hazır

Türkiye’nin global olarak hizmet sunmakta olan en önemli kurumlarından bir tanesinin Türk Hava Yolları olduğu bilinen bir gerçektir.

THY KPSS Şartsız İşçi Alımı Yapacak! Hızlı Olursanız İşiniz Hazır

Hem uluslararası alanda müşterilerini misafir eden hem de farklı kadrolar için personel yetiştirmesi ile bilinen kurumun açtığı iş ilanları eminiz ki pek çok vatandaşın da ilgisini çekecektir. Bilindiği gibi ülkenin en çok kar eden bu firması sizleri de bünyesinde çalışma imkanı tanıyarak kadrosunu genişletme amacı güdüyor. KPSS şartsız olmak üzere yayınlanan yeni iş ilanları da vatandaşların yoğun ilgisine maruz kalmış olarak değerlendirilebilir.

Turkish Cargo olarak bu ilanın detaylarına vakıf olabiliyoruz. Uzman ve deneyimli personel alımları için elbette tek şart sınav puanı değildir. Bunun dışında firmanın beklentilerine yanıt verebiliyor olmanın da sizler açısından önem arz ettiğini tahmin edebiliyoruz. Dilerseniz başvuru tarihlerini adayların barındırması gereken kuralları da bu anlamda değerlendirmeye almış olalım. Böylelikle sizler de daha bilinçli ve makul şekilde bu başvuru sürecini yönetme fırsatı bulabilirsiniz.

Başvurular Ne Zaman Bitecek?

Toplam 7 farklı unvan için yapılacak olan bu personel alımına yönelik merak ettiğiniz sorulara da kısa kısa yanıt verme arzusundayız. THY personel alım başvurularının öncelikle 8 Ocak 2023 tarihine kadar devam ettiğini hatırlatmış olalım. Yani hala bu konuda işlem yapmak için yeterli süreye sahipsiziniz. Bunun dışında adaylardan istenen özellikler ise şu şekilde maddeler halinde sayılabilir.

  • TC vatandaşı olmak ya da mavi kart sahibi olmak
  • 1 Ocak 1987 sonrasında doğmuş olmak
  • İyi derecede İngilizce bilmek
  • İlgili pozisyonlarda en az 2 yıl deneyim sahibi olmak
  • Disiplinsizlik nedeniyle işten çıkarılmamış olmak

Bunları yerine getirmeniz durumunda sizler de ilk başvuru sürecini sorunsuz olarak geçebiliyorsunuz. Aynı zamanda İşletme, Mühendislik, İşletme Mühendisliği bölümlerinden lisans mezunu olmanın zorunlu olduğunun da bu aşamada altını çizmiş olalım.

E-Devlet üzerinden not dökümleri ve sicil kaydınız ile birlikte ilgili başvuruları problem yaşamadan yapma hakkınız bulunuyor. Alıma yönelik oluşturulmuş olan bir kılavuzun mevcut olduğunu da ifade edelim. Buna da yine THY’nin kullanmakta olduğu web sayfası aracılığı ile ulaşabiliyorsunuz.