Vakıfbank'tan acil nakit ihtiyacı olanlara düşük faizli 50.000 TL kredi!

Vakıfbank nakit ihtiyacı çeken vatandaşların derdine derman oluyor. Bankadan gelen açıklamaya göre düşük faizli 50.000 TL kredi desteği sunulmaya başlandı. 24 aya kadar vade imkanı sunulacağı öğrenildi.

Vakıfbank'tan acil nakit ihtiyacı olanlara düşük faizli 50.000 TL kredi!

Bir devlet bankası olan Vakıfbank geçtiğimiz günlerde bir kampanya düzenledi. Düzenlenen kampanyada ise 24 ay vadeye sahip tüketici kredisi çekenlerin 50 bin TL'ye kadar kredi geri ödemesinin alınacağı açıklandı. Banka ayrıca kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi ve kredi geri ödemelerinin yanı sıra uygun faiz oranlarına sahip yeni krediler de kullandıracak.

Vakıfbank 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunuyorsanız ilk taksit 3 ay vadeli ödeme için başvurabilirsiniz. Hem emekli vatandaşlar hem de tüm sigortalı çalışanlar bu ödüllü kampanyalara kaydolarak ve nakit onaylarını alabilirler.

para-9.jpg

VAKIFBANK'TAN KREDİ KAMPANYASI AÇIKLAMASI

Vakıfbank'ın resmi sitesinde ihtiyaç kredisine ilişkin bulunan başvuru formunu doldurduktan sonra işlemlerini tamamlayan bütün bireysel müşteriler, başvurduklarını kredinin ödemelerini aynı dakika içerisinde alacaklar ve onay alan kredi miktarı hesaba tanımlanacak. Bankanın internet sitesinden kredi başvurusunun yapılmasının ardından onay alan bütün krediler hesaba anında tanımlanır ve müşteri tarafından hemen kullanılır hale getirilir.

VAKIFBANK'TAN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ İÇİN NASIL BAŞVURULUR?

18 yaşından büyük olmak. İyi veya adil bir kredi notuna sahip olmak. (1500 ile 1900 arasındaki kredi puanları kredi alma olasılığı daha yüksektir). Güvenilir bir gelir kaynağınız var ve bunu kanıtlıyorsunuz. (geçerli belgeleri bankaya ibraz etmek gibi).

para-12.jpg

Sigortalı olarak yeterli iş deneyimi. Banka ipoteğinin verilmesinde eşin yazılı muvafakati. Banka tarafından istenmesi halinde bir kefil.

Vakıfbank'ın kredi faiz oranı 1,79'dur ve para anında hesabınıza geçer.