Yeni otomobil satın almak isteyenlere 0,99 faiz oranıyla Renault Clio! Kısıtlı sayıda kaldı, fiyatı 400 bin TL'nin altına düştü!

Araba satın alacaklara müjdeli haber geldi. Yılbaşından önce son günlerde yeni araç alacaklara Renault müthiş bir kampanya gerçekleştirdi. Sıfır araçlar bu fiyattan satılmaz diyenler gözleri yerinden fırladı. Renault'un 376.900 TL'den başlayan fiyatlarla.

Yeni otomobil satın almak isteyenlere 0,99 faiz oranıyla Renault Clio! Kısıtlı sayıda kaldı, fiyatı 400 bin TL'nin altına düştü!

Otomobil sektöründe senenin son günlerinin gelmesiyle birlikte Aralık ayına özel çeşitli kampanyalar düzenlenmeye başlamış durumda. Fransız otomobil efsanesi Renault, en çok tercih edilen clio modelinde öyle bir kampanya yaptı ki bu fiyata ikinci el araç bile alınmaz oldu. Küresel sorunlar ve otomobil sektöründeki yüksek vergiler sebebiyle fiyatlar cep yakar hale gelmişken bu kampanya ile rahat bir nefes alındı. Renault, yüzde 0,99 faizle uygun taşıt kredisi desteği de sunuyor.

b12755e980.jpg

RENAULT CLİO KAMPANYASI
Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil modellerinden biri olan Renault Clio, 2022 yılında da birçok otomobil severin tercih ettiği modellerden biri oldu. Renault, 2022 model yılı Clio Joy 1.0 SCe 65 bg otomobilin perakende satın alımlarında geçerli olacak 376.900 TL'den başlayan fiyat seçeneklerini açıklarken, anahtar teslim olarak teslim edilecek fiyat ile avantajlar sunuluyor.

YÜZDE 0,99 FAIZLI KREDI FIRSATI!
Kampanyadan yararlanmak isteyenlere Renault aracılığıyla kredi imkanı sağlandı. 10 bin TL kredi için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranı ödeme kolaylığı sağlıyor.