Ziraat Bankası faizsiz 10.000 TL kredi veriyor

Ziraat Bankası faizsiz ihtiyaç kredisi arayan vatandaşlara müjdeli haberi duyurdu. Bankanın duyurusuyla birlikte kredi kampanyası için başvurular başladı. 0 faizli 10.000 TL kredi desteği vatandaşların yoğun ilgisini gördü.

Ziraat Bankası faizsiz 10.000 TL kredi veriyor

Türkiye'nin önde gelen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisinde sıfır faiz uygulaması başladı. Siz de başvurunuzu yaparak gelen sonucunuza göre kredi imkanından yararlanabilirsiniz.

FAİZSİZ KREDİDE ALT SINIR 10 BİN TL

Ziraat Bankası başvuru yapanlara uygun faizler ve katılım bankasından da uygun kar payı oranlarıyla kredi veriyor. 10.000 TL ve üstünde nakit ihtiyacı olanlara özel yeni kampanyalar da banka da mevcut.

Banka tarafından verilen bilgilerde 10.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi çekecek müşterilere 36 aylık vade ile 3 ay erteleme imkanı sunuluyor.

ziraat-3.jpg

Ayrıca katılım bankasından yapılacak kredi başvuru işlemlerinde ise faiz alınmayacak. Yine 36 aylık vade ve 3 ay erteleme imkanı verilen kredi için belirlenen limit 10.000-10.000 TL arasında.

FAİZSİZ KREDİ BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIYOR?

Kredi için başvurular Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım şubelerinden yapılacak. 18 yaşını doldurmuş T.C vatandaşlarının ihtiyaç kredisine başvurmak için sigorta primlerinin ödenmesi gerekiyor. Emeklilerin ise kredi sicillerinin temiz olması şartı aranıyor.