Kızılay 3 Şehir İçerisinde Memur Alımı Yapacağını Açıkladı! Alımlarda KPSS Şartı Aranmayacak

Kızılay, resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanlara göre, Ankara, Malatya ve İstanbul illerinde KPSS şartsız olarak depo uzmanı ve personel alımı yapacağını duyurdu.

Kızılay 3 Şehir İçerisinde Memur Alımı Yapacağını Açıkladı! Alımlarda KPSS Şartı Aranmayacak

Başvuru şartları ve unvanları açıklandıktan sonra, en az lise mezunu adaylar online olarak başvurularını yapabilecek. Kızılay'ın bağlı birimlerinde istihdam edilecek olan adaylar, ayrıntılı bilgi için resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Kızılay Personel Alımı Detayları

Kızılay, Ankara, Malatya ve İstanbul illerinde depo uzmanı, insan kaynakları uzmanı, satın alma sorumlusu ve eczacı unvanları için personel alımı yapacak. Adayların en az lise mezunu olması, MS Office programlarını aktif olarak kullanabilmeleri, aktif araç kullanımı ve B sınıfı ehliyet sahibi olmaları şarttır. İstanbul eczacı alımı için adayların üniversitelerin lisans düzeyinde Eczacılık Fakültesinden mezun olması ve hastane ya da eczane eczacılığı tecrübesine sahip olmaları tercih sebebidir. Başvurular, Kızılay'ın resmi internet sitesinden online olarak yapılacaktır ve son başvuru tarihleri, depo uzmanı için ise 28 Mart 2023, insan kaynakları uzmanı için ise 31 Ocak 2023 ile birlikte satın alma sorumlusu için 21 Ocak 2023 ve eczacı için 28 Ocak 2023 olarak açıklandığı görüldü.

Kızılay Hangi Şehirlerde Personel Alımı Yapacak

Kızılay, resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanlara göre, Ankara, Malatya ve İstanbul illerinde KPSS şartsız olarak depo uzmanı ve personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu olan adaylar online olarak başvurularını yapabilecekler. Ayrıca, Kızılay, insan kaynakları uzmanı, satın alma sorumlusu ve eczacı unvanları için de personel alımı yapacak. Bu unvanlar için de başvuru şartları ve tercih sebepleri belirtilmiştir. Adaylar, Kızılay'ın resmi internet sitesinden online olarak başvurularını yapabilecekler ve son başvuru tarihleri, depo uzmanı için 28 Mart 2023, insan kaynakları uzmanı için 31 Ocak 2023, satın alma sorumlusu için 21 Ocak 2023 ve eczacı için 28 Ocak 2023 olarak açıklanmıştır. Açıklanan bu tarihleri es geçmeden hızlı bir şekilde başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Başvurular noktasında her zaman doğru ve eksiksiz bilgiler vermek iyi olacaktır. Aksi takdirde başvurunuz hatalı olacaktır ve kabul görmeyecektir.