Fiat Otomobillerde “Sıfır Araç Almayan Kalmasın” Fırsatı!

2023 asgari ücret zammı resmi olarak açıklanmasının ardından farklı sektörlerde zam beklentisi oluştu. Buna rağmen yerli sermayesi de bulunan Fiat otomobillerde 2022 model indirimleri göze çarptı.

Fiat Otomobillerde “Sıfır Araç Almayan Kalmasın” Fırsatı!

Sıfır araçlarda inanılmaz fiyatlar sunan Fiat Egea modelleri plazalarda alıcı bekliyor. Peşin veya kredi imkanı da bulunan sıfır araç satışları “sıfır araç almayan kalmasın” anlayışıyla potansiyel müşterilerine sesleniyor.

Fiat Egea 1.4 Fire Easy Sadece 364 Bin TL!

Mazot fiyatlarındaki artış nedeniyle benzinli araçlara yönelimin arttığı gözlenen piyasada, Fiat Egea modellerinin tercih edilmesi de oldukça yaygın hale geldi. Linea serisine göre daha donanımlı olan Egea serisi, şehir içi kullanım için ideal bir kullanım olanağı sağlıyor.

9994-10.jpg

Fiat Egea 1.4 Benzinli motor seçeneğiyle alıcılarını beklemeye koyuldu. 2022 yılının son kampanyası kapsamında satışa sunulan Fire Easy paketi, sınıfının en boşu olmasına rağmen, yüksek donanıma sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Yokuş kalkış desteği, immobilizer ve ön kol dayama gibi konfor özelliklerine sahiptir. Modelde ayrıca çocuklu aileler için ISOFIX opsiyonu da standart olarak paketlerde yer alıyor. ABS, ASR, ESP ve TCS gibi güvenlik sistemlerini 4 hava yastığıyla destekleyen bir güvenlik paketi de yine standart olarak bulunuyor.

9994-6.jpg

Fiat Egea 1.3 Multijet Easy 515 Bin TL

Sıfır araçlarda dev indirime giden Fiat Egea sedan modelleriyle alıcılar için bir cazibe merkezi haline geldi. Stoklarla sınırlı olan kampanyalardan yararlanmak için şimdiden yoğun bir talep oluştu. 95 beygir gücüne sahip 1.3 dizel araçlar, bu rakamlara alınabilecek en uygun dizel sıfır araç olarak göze çarpıyor. Yüksek donanımı ve ticari amaçlarla veya uzun yolda kullanıma uygunluğuyla dikkat çeken Fiat Egea 1.3 Easy paketi, peşin ve kredili satış imkanlarına sahiptir.

Aynı modelin 130 beygir gücüne sahip otomatik şanzuman aracı ise 622 Bin TL’den alıcılarını beklemektedir. Öte yandan Egea sedan hibrit modeli ise 1.5 motor seçeneği ve 130 beygir gücüne sahiptir. Bu modelin kampanyalı satış fiyatı ise sınırlı süreyle anahtar teslim olarak 673 Bin TL olarak belirlenmiştir.

Hem otomatik şanzuman hem de hibrit araç isteyenler için ise Fiat Egea Sedan Urban 1.5 T4 hibrit modeli satışta bulunuyor. Anahtar teslim fiyatı 699 Bin TL olan araç, sınırlı süreyle bu fiyattan satılmaktadır.